Lietiniai su varške, 400 g., Šaldyti
4 vnt. / 400 g
4 vnt. / 400 g
4,50 €
Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste
„Aš tau iškepsiu lietinių su varške“ gali nuskambėti kaip gražiausi meilės žodžiai. Skanūs, sveiki ir puikiai desertą atstojantys lietiniai blyneliai su varške puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek pietums, o gal net ir puikiai vakarienei.
Varškės lietiniai vienodai mėgstami tiek vaikų, tiek suaugusiųjų, todėl jais galima vaišinti svečius ir niekuomet neprašauti pro šalį. Netikėtai užklupus svečiams ar tiesiog pavargus po dienos skubėjimo ir darbų idealu turėtų šaldytų lietinių su varškės įdaru, kuriais nustebinsite ne tik save, bet ir savo artimuosius.
Lietiniai blynai su varške gali būti nesaldūs (pikantiški) arba įdaryti desertine varške. Pikantiška varškė būna pagardinta įvairiais prieskoniais bei druska, o desertinės varškės lietiniuose neretai rasite džiovintų vaisių, pavyzdžiui, razinų.
Prieš kepant lietinius blynus, pasigaminkite varškės įdarą. Naudokite liesą arba įprasto riebumo varškę, ją pagardinkite cukrumi, vaniliniu cukrumi, galima mušti ir kiaušinį. Jei nenorite gaišti laiko, pirkite savo mėgstamiausią neglaistytą varškės sūrelį. Tuomet kepkite lietinius ir juos įdarykite varške.
Neturite laiko suktis virtuvėje? Paprasti, lengvai pagaminami lietiniai su varške gali būti perkami ir internetu.
Lietiniai blynai su varške skanūs tik tuomet, kai yra pagaminti iš kokybiškų, aukštos rūšies ingredientų. Kuo geresni ingredientai, tuo aukštesnė bus kaina.
Mūsų lietiniai gaminami iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų bei ypač maistingų Speltos miltų. Lietinių tešlai taip pat naudojame tikrą pieną bei kiaušinius, todėl skirtumą pajusite nuo pat pirmo kąsnio.
Žinoma, ypač svarbus įdaras, o kuo jo daugiau, tuo geriau! Tikra varškė, cukrus, vanilinis cukrus ir šiek tiek druskos leis pasimėgauti traškiais ir puriais blyneliais be jokios nuodėmės.
Šaldyti blyneliai niekuo nenusileidžia kokybe naminiams blynams, tačiau tikrai padeda sutaupyti laiko. Juos patogu išsitraukti iš šaldiklio skubant arba kai vaikai ekspromtu užsimano šio bei to skanaus. Lietiniai blyneliai yra sveikas ir maistingas pasirinkimas kiekvienam.
Lietiniai su varškės įdaru patinka visai šeimai, o pirkti juos galite internetu. Greitas pristatymas, gera kaina ir aukščiausios kokybės šaldyta produkcija maloniai nustebins visus, kuriems patinka skanus ir sveikas maistas.
Kepkite blynelius apie 10 minučių ant mažos ugnies, kartas nuo karto apversdami. Po kepimo nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Patiekti šiuos blynelius galite su grietine, šokolado arba karamelės padažu. Ar kada bandėte graikiško jogurto ir trintų šaldytų uogų pagardą prie lietinių blynų? Tai galėtų tapti puikia kiek sveikesne alternatyva įprastiems blynų pagardams.
Mėgstate uogienes? Puiku! Blynai su varške puikiai dera su obuoliene, juodųjų serbentų, vyšnių, braškių uogiene. Norite pasijusti lyg restorane? Patiekite juos su šviežiomis uogomis ir lengvai apibarstykite cukraus pudra.
Tešla 50% (KVIETINIAI miltai, viso grūdo Spelta miltai (30%), PIENAS 2,5% riebumo, vanduo, KIAUŠINIAI, ciberžolė, druska);
Įdaras 50% (varškė 9% riebumo (84%), cukrus, vanilinis cukrus, druska (16%)).
Energinė vertė – 201,00 Kcal
Riebalai – 5,16g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 2,69g.
Angliavandeniai – 27,54g.
iš jų cukrų – 9,99g.
Baltymai – 10,85g.
Druska – 0,19g.
Skaidulinių medžiagų – 1,24g.
Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.
Lietinius kepti didelėje ir plačioje keptuvėje, kad nesiliestų ir tolygiai sušiltų. Kepti tik įkaitintuose riebaluose (apie 10 min.), kol įgaus šviesiai rudą atspalvį. Apkepti iš abiejų pusių. Kad lietiniai neprisigertų riebalų, rekomenduojama jų dažnai nevartyti. Iškepusius nusausinti.
-18°C
Polietilenas/Popierius
UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.
Parašykite komentarą